Honden uitlaatservice

INDIVIDUELE UITLAATSERVICE

 

Heppie Feet onderscheidt zich van andere honden uitlaatservices door het individueel uitlaten van uw hond. Heppie Feet gaat met de klant in overleg voor het juiste maatwerk.

Niet iedere hond functioneert in een vaak wisselende roedel, maar elke hond heeft toch recht op een fijne en vooral veilige wandeling? Daarom haalt Heppie Feet uw hond thuis op. Uw hond wandelt zo in zijn eigen vertrouwde omgeving.

 

Waarom individueel?

– Maximale aandacht, toezicht en veiligheid voor uw hond.
– Geen lange autoritten omdat eerst andere honden opgehaald moeten worden.
– Jonge honden/pups mogen nog geen lange wandelingen maken.
– Jonge honden/pups kunnen door wild gedrag van andere honden gewond raken in een roedel.
– Dominante honden kunnen vechtpartijen veroorzaken.
– Bescheiden/onzekere honden worden ‘ondergesneeuwd’ in een roedel.
– Loopse teefjes zorgen voor onrust in de groep.

  Is er in uw directe omgeving geen geschikte uitlaatplek of wilt u graag een langere wandeling? Heppie Feet biedt bij beschikbaarheid langere wandelingen in bos of park aan. Individueel of in overleg kleine groepjes.
  Natuurlijk wordt uw viervoeter dan altijd veilig vervoerd door Heppie Feet.

  #dagopvang

  DAG/VAKANTIEOPVANG

  Als u met vakantie gaat of een dag op pad bent en u kunt uw hond niet meenemen dan kunt u uw hond bij Heppie Feet in de dagopvang of voor meerdere overnachtingen brengen.
  Uw hond woont die dagen bij ons in de huiskamer. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het welzijn van uw hond. Bij Heppie Feet krijgt uw hond veel persoonlijke aandacht.

  Uw hond heeft de beschikking over die hele woonkamer, en onze tuin. Daarnaast mag uw hond hier ook alles wat hij/zij thuis ook mag. Slaapt uw hond bv bij u op bed dan kan dat bij ons ook.

  Omdat uw hond niet in een kennel zit kunnen wij maar 4 honden (mits hij/zij met andere honden overweg kan) in huis opvangen.  

  Ook hebben wij op onze bovenverdieping speciaal voor de katten een kattenkamer ingericht. Omdat uw kat niet in een kennel zit kunnen wij maar 1 kat op onze bovenverdieping plaatsen (mits ze uit hetzelfde gezin komen) dan kunnen er meerdere geplaatst worden.

  Dierverzorging aan huis

  Heppie Feet  komt bij u thuis om liefdevol voor uw dieren te zorgen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u op vakantie of een weekendje weg gaat, een werkreis maakt of een ziekenhuisopname krijgt. Als dierenoppas aan huis verzorg ik de meest verschillende dieren zoals katten, konijnen, vogels, geiten en kippen. Voor mij is het belangrijk dat ik genoeg aandacht aan uw dier kan besteden. Tijdens mijn dagelijkse bezoeken geef ik uw dier voer en vers water en maak ik kattenbakken, kooien of hokken schoon.  Daarnaast geef ik uw dier de nodige en gewenste aandacht en knuffels tijdens ieder bezoek.

  Het grote voordeel van een dierenoppas aan huis is dat uw dier thuis kan blijven. Een kat bijvoorbeeld voelt zich het meest prettig in zijn eigen omgeving. Voor de meeste katten zal de reis naar en het verblijf in een kattenpension voor veel stress zorgen. Als kattenoppas aan huis zorg ik ervoor dat uw dier tijdens uw afwezigheid niks te kort komt aan verzorging, medicatie en aandacht, terwijl hij of zij in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven.

  Tijdens uw afwezigheid, kan ik ook andere diensten doen in overleg.

  DIERENTAXI

  Soms is het lastig om dieren met het openbaar vervoer ergens heen te brengen en lang niet alle taxi’s staan huisdieren in hun auto toe. Onze taxiservice biedt dan uitkomst. Bij een bezoek aan de dierenarts gaat u uiteraard mee, maar als uw hond naar de trimsalon gebracht moet worden, dan kunt u uw tijd misschien anders besteden. Wij halen uw hond op en brengen hem na zijn bezoek aan de trimster weer thuis.

  Ook als uw huisdier bij ons komt logeren is het natuurlijk mogelijk onze taxidienst in te schakelen om hem op te halen en/of weer thuis te laten brengen.

  Bijna alles is mogelijk in overleg.